WOR

Kennis van de Wet op de Ondernemingsraden (WOR) is voor elk OR-lid belangrijk.

Elke (startende) OR wil graag meer kennis van de WOR opdoen. Toch is een hele dag scholing over de WOR niet voor elk OR-lid de beste oplossing. Naast de klassikale scholing – die ook mogelijk is om op maat of per inschrijving te volgen – is het voor sommigen een beter idee om zelfstandig een online scholing te volgen. Daarvoor is de e-learning basis WOR of een van de drie modules ‘OR & faciliteiten, OR & rechten en OR &  bijzondere bepalingen’ gemaakt.

De eerstvolgende klassikale cursus WOR is op 17 januari 2025 te Gouda.

Misschien lees je liever een leuk en leesbaar boek over de toepassing van de WOR. Dat kan zelfs in e-book (pdf.bestand). Het boek – tweede herziene druk @2023 – ‘Zet je tanden in de WOR’ geeft antwoorden, tips en adviezen aan OR-leden voor de dagelijks praktijk van het OR-werk.

Wil je alle mogelijkheden zien? Kijk dan eens op WORonline, het kennisplatform voor ondernemingsraden. Daar vind je alle informatie.

Klik hier >scholing en vakliteratuur WOR

Ondernemingsraden die een jaarabonnement afsluiten op WORonline genieten veel voordelen. Vraag op het platform de brochure aan en stuur die naar de (ambtelijk) secretaris van de OR. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan ook.