Downloads

Actuele OR-onderwerpen

Ik help je graag om op de hoogte te blijven van actuele onderwerpen voor jou als OR-lid, OR-voorzitter of ambtelijk secretaris. Bijvoorbeeld over de bevoegdheid van de OR bij de aanstelling van een nieuwe bestuurder, het budget van de OR of het vaststellen van een pensioenvisie als OR. Hieronder vind je over tal van onderwerpen een uitgebreide toelichting.

Ook vind je tussen de downloads een proefhoofdstuk van mijn boek ‘Zet je tanden in de WOR’. Een boek vol vragen over het reilen en zeilen van een ondernemingsraad en mijn antwoorden hierop.

Wil je jouw kennis en toepassing van de WOR uitbreiden? Kijk dan eens op www.WORonline.nl. Daar vind je alle informatie over de Wet op de Ondernemingsraden: de altijd actuele versie van de WOR, relevante jurisprudentie, tal van Q&A’s over het OR-werk en de data voor de trainingen WOR.

Heb je vragen of wil je verder aan de slag met één van de onderwerpen hieronder? Stuur mij dan een mail of bel. Mijn contactgegevens vind je aan de rechterkant van deze pagina.