Voorzitter OR

Voorzitter zijn vraagt een aantal extra vaardigheden, kennis, inzichten en sociale competenties. Wil je zo effectief mogelijk voorzitter van de OR zijn?

Neem dan deel aan de eendaagse scholing Voorzitter OR. De eerstvolgende training staat gepland op 13 december 2021. Meld je snel aan; het aantal plaatsen is beperkt.

In 1 dag gaan we in op de bijzondere positie van de voorzitter van de OR. Hoe zit je technisch goed voor, welke interventies kun je plegen en waar kun je nog je eigen, inhoudelijke mening geven?

Een handige training als je nieuw bent in jouw rol, maar ook als je jouw vaardigheden wilt verbeteren. In de training ontmoet je andere voorzitters waarmee je jouw ervaringen deelt en oefen je via rollenspellen met een professionele trainingsacteur. In de cursus werken we met de methode Breinvoorkeuren: een methode om ‘natuurlijk’ voorzitterschap te versterken.

De kosten bedragen €365,- (vrij van btw) en zijn inclusief materialen, licentiekosten Breinvoorkeuren en lunch. Abonnementhouders van WORonline.nl ontvangen 10% korting. Stuur mij een bericht voor meer informatie: JOhan@metamorfase.nl

> Download de brochure

Reacties van andere deelnemers

Dank voor de mooie inzichten die ik dankzij de cursus heb gekregen. Ik worstelde al een tijdje met mijn rol als voorzitter van de OR en dit is echt de aanzet om zaken anders aan te pakken. Donderdag heb ik al gelegenheid om een aantal veranderingen met de OR te bespreken.

Frits van Neerven, OR-voorzitter Proteion