WOR Training

Een goede WOR training is goud waard!

12 februari 2019 te Groningen, open inschrijving WOR-cursus

Elk OR-lid wil de WOR goed kennen. Op zich is dat niet zo moeilijk, want hij staat immers altijd online. Kijk even op www.WORonline.nl voor de actuele Wet op de Ondernemingsraden.
De WOR kennen is overigens niet voldoende. Veel rechten en plichten over medezeggenschap zijn opgenomen in het Burgerlijk Wetboek en de Europese Richtlijnen. Die zijn minstens even belangrijk.

En wat dacht u van de uitspraken die de Ondernemingskamer heeft gedaan in de afgelopen jaren. Een toelichting op alle relevante jurisprudentie vind je ook op www.WORonline.nl

Voor een OR (en ook voor de bestuurder) valt het niet mee om de WOR goed toe te passen in elke situatie. Wilt u met uw OR weer helemaal up to date zijn als het gaat om alle wetten en regels en hoe die op een juiste manier op het OR-werk toe te passen? Vul dan onderstaand formulier in voor een passende offerte.

In 1 dag ben je helemaal op de hoogte van de structuur van de WOR, de bovenwettelijke mogelijkheden, relevante jurisprudentie en wordt je kennis in de loop van de dag getoetst. Op 12 februari 2019 te Groningen wordt de eerstvolgende WOR-cursus gehouden. Meld je tijdig aan, het aantal plaatsen is beperkt.

  Bedrijfsnaam
  Adres
  Woonplaats
  Contactpersoon*
  Email*
  Telefoon werk
  Telefoon mobiel
  Functie in de medezeggenschap
  Trainingsbehoefte
  Gewenste datum ontvangst offerte