Voorzitter OR

De voorzitter van de OR is bijzonder!

De eerstvolgende cursus OR-voorzitter is op 13 september 2021 te Soesterberg

Of de voorzitter van de OR bijzonder is kan je nog van mening over verschillen natuurlijk. Maar dat zijn rol een bijzondere is, is zeker!

Een voorzitter draagt grote verantwoordelijkheid. Artikel 7 van de WOR geeft deze rol in de OR als enige haar eigen artikel ‘De voorzitter van de OR vertegenwoordigt de ondernemingsraad in rechte’. Dat is nogal wat. Voorzitter zijn vraagt een aantal extra vaardigheden, sociale competenties, kennis ook van leidinggeven en de groepsdynamiek inschatten en beheersen.

Ben je OR-voorzitter en wil je graag jouw kennis en vaardigheden voor die rol bijspijkeren? Wil je ervaringen uitwisselen met andere OR-voorzitters? Kom dan naar de interactieve scholingsdag voor OR-voorzitters. Informeer naar de eerstvolgende trainingsdatum.

In de flyer (gratis te downloaden hieronder) vind je alle praktische informatie en het programma. In de training wordt er gebruik gemaakt van de methode Breinvoorkeuren NBI. Meld je tijdig aan want de groepsgrootte is gemaximeerd om goede scholing en interactie te bevorderen.

Aanmelden kan door een mail te zenden aan JOhan@metamorfase.nl of het formulier  COACHING in te vullen. Ik zie je graag.

Vriendelijke groet,

JOhan Berends, OR-coach

Brochure Cursus Voorzitter OR

pdf-icon