Tarifering

Tarieven begeleiding medezeggenschap.

Scholing, coaching en adviestrajecten zijn maatwerk. Na ontvangst van een offerteverzoek ontvangt de OR binnen een week een offertebrief en conceptprogramma.

SCHOLING

Voor scholing wordt als uitgangspunt het adviestarief van de SER gehanteerd. Een dagdeel maatwerk training kent in 2019 het tarief van 1.025 euro per dagdeel, vrij van btw op basis van de registratie in het CRKBO register.

Naast het dagdeeltarief breng ik geen reiskosten en voorbereidingskosten in rekening. Wanneer u beschikt over een jaarabonnement op www.WORonline.nl ontvangt u op de offerte een korting van 10% op elke trainingsdag.

ADVIES

Het uurtarief voor advieswerk bedraagt 145 Euro per uur exclusief BTW. Reiskosten worden apart in rekening gebracht.

De actieve betrokkenheid van het dagelijks bestuur van de OR en met name die van de ambtelijk secretaris zijn een belangrijke voorwaarde in mijn begeleiding tijdens en na de OR-training.

Besluit u gelijktijdig tot het afnemen van een online abonnement op WORonline, dan ontvangt u ook op de eerste scholingsdag al een korting van 10% . Zie hier alle diensten die WORonline aan elke ondernemingsraad en HR te bieden heeft: www.WORonline.nl

Metamorfase hanteert de volgende leveringsvoorwaarden en is verzekerd voor bedrijfsaansprakelijkheid.

70. Algemene Leveringsvoorwaarden Metamorfase v 18 januari 2022