Enter your keyword

Tarifering

Tarieven begeleiding medezeggenschap.

 

Scholing, coaching en adviestrajecten zijn maatwerk. Na ontvangst van een offerteverzoek ontvangt de OR binnen een week een offertebrief en conceptprogramma.

SCHOLING

Voor scholing wordt als uitgangspunt het adviestarief van de SER gehanteerd. Een dagdeel maatwerk training kent in 2018 het tarief van 1.016 euro per dagdeel, vrij van btw op basis van de registratie in het CRKBO register.

Naast het dagdeeltarief breng ik geen reiskosten en voorbereidingskosten in rekening. Wanneer u beschikt over een jaarabonnement op www.WORonline.nl ontvangt u op de offerte een korting van 10% op elke trainingsdag.

ADVIES

Het uurtarief voor advieswerk bedraagt 135 Euro per uur exclusief BTW. Reiskosten worden apart in rekening gebracht.

De actieve betrokkenheid van het dagelijks bestuur van de OR en met name die van de ambtelijk secretaris zijn een belangrijke voorwaarde in mijn begeleiding tijdens en na de OR-training.

Besluit u na ontvangst van de offerte één of meer trainingsdagen af te nemen, dan ontvangt u gratis als hele OR een jaar lang het online abonnement van WORonline. Zie hier alle diensten die WORonline aan de OR, HR en directie te bieden heeft: www.WORonline.nl

Metamorfase hanteert de volgende leveringsvoorwaarden en is verzekerd voor bedrijfsaansprakelijkheid.

70. Algemene Leveringsvoorwaarden Metamorfase v 18 januari 2018